Sociohypotheek: Exclusief verkrijgbaar bij Hipotek Overwaarde Adviseurs

sociohypotheek

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hipotek Overwaarde Adviseurs is exclusief intermediair voor Sociohypotheek, een spiksplinternieuwe aanbieder van overwaarde hypotheken voor 65-plussers.

De SocioHypotheek stelt 65-plussers in staat om weer écht te genieten van hun pensioen. Met de SocioHypotheek kunnen huiseigenaren de overwaarde, het verschil tussen de waarde van de woning en de hypotheekschuld, met een zelf gekozen bedrag opnemen. Deze overwaarde kunnen 65-plussers gebruiken om te verbouwen, een mooie reis te maken, of het vrijgemaakte geld aan de kinderen te schenken.

Bastiaan Last (EigenaarSocioHypotheek): “Senioren van nu zijn veel actiever dan vroeger en hebben nog veel wensen,  maar niet altijd de financiële middelen om dit allemaal te realiseren”.

Hipotek Overwaarde Adviseurs is verheugd met de exclusieve samenwerking met Sociohypotheek.
Martijn Crajé (oprichter Hipotek Overwaarde Adviseurs) “Deze exclusieve samenwerking is het gevolg van de focus van Hipotek Overwaarde Adviseurs op het geven van onafhankelijk advies bij alles wat komt kijken bij overwaarde opnemen. Veel mensen denken ten onrechte dat de mogelijkheden om overwaarde vrij te maken bij iedere hypotheekaanbieder hetzelfde zijn, maar dat is vaak niet het geval. Iedere dag helpt Hipotek Overwaarde Adviseurs mensen op een veilige en verantwoorde manier om overwaarde vrij te maken”.

Constructies waarbij senioren hun overwaarde kunnen opnemen zijn recentelijk slecht in het nieuws geweest. Daarnaast heeft de AFM eind 2020 geconcludeerd dat bestaande (verzilver)hypotheekverstrekkers in hun productontwikkeling de belangen van de consument niet goed hebben uitgevoerd. Door te leren van de fouten elders en de eenvoud van de SocioHypotheek verwachten we goed in te kunnen spelen op de eisen en de wensen van deze enorme groeimarkt”.

Frans de Kievit, algemeen directeur van SocioHypotheek B.V.: “Ons hypotheekbedrijf voldoet aan de meest recente eisen (en wensen) van de Nederlandse toezichthouder. Hiernaast hebben wij veel contact gehad met buitenlandse partijen in markten waar dit product al volwassen is”.

Daarnaast is Sociohypotheek als allereerste Nederlandse hypotheekaanbieder aangesloten bij EPPARG (European Pensions and Property Asset Release Group), een Europese groep van overwaarde financiers die zich op Europees niveau hardmaakt voor een veilige en transparante overwaarde markt. Sociaal, verantwoord en transparant zijn de kernwaarden binnen SocioHypotheek.

Ook benieuwd naar ervaringen van anderen van Hipotek Overwaarde Adviseurs? Neem dan een kijkje bij onze reviews.

Meer Slim Pensioneren

nieuw pensioenstelsel overwaarde
Slim Pensioneren

Nieuw pensioenstelsel: ontdek de kracht van overwaarde

“52% van de werknemers en 44% van de gepensioneerden verwacht dat de uitkering zal afnemen in het nieuwe stelsel. Ook ziet bijna de helft het vertrouwen in het pensioenstelsel slinken door de hervorming.

Werkenden hebben lage verwachtingen van de naderde pensioenhervorming. Dit blijkt uit een enquête van Nidi (Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut) onder ruim tweeduizend werknemers en gepensioneerden.

De antwoorden van de deelnemers staan in schril contrast met de argumenten van deskundigen, politici en vakbondsbestuurders om over te stappen op het nieuwe stelsel. Volgens het kabinet zal het nieuwe stelsel het vertrouwen opvijzelen. FNV-bestuurder Tuur Elzinga zei dat iedereen er in het nieuwe stelsel op vooruit gaat.”

Lees verder »

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email