fbpx

Overwaarde vrijmaken: niet altijd via je eigen bank

overwaarde vrijmaken niet eigen bank
Bij Hipotek Overwaarde Adviseurs maken wij dagelijks mensen blij, die net van hun eigen hypotheekverstrekker hebben gehoord dat ze niet voor overwaarde vrijmaken in aanmerking komen. Hierbij gaat het dan bijvoorbeeld om leeftijd of vanwege een private leasecontract. Dit is slechts een kleine greep uit de dingen wat het verschil kan maken tussen wel overwaarde vrijmaken of geen overwaarde vrijmaken.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Als dé specialist op het gebied van overwaarde vrijmaken in Nederland spreken wij dagelijks met mensen over de mogelijkheden die er zijn om overwaarde vrij te maken uit de eigen woning. Want het vrijmaken van overwaarde wordt steeds populairder bij in Nederland. Mede als gevolg van de gestegen huizenprijzen zien steeds meer mensen de voordelen om een deel van die overwaarde nú alvast opnemen en hier niet langer mee te wachten.

Als overwaarde specialist hebben wij kennis van alle producten om overwaarde op te nemen bij alle aanbieders. En daar zitten grote verschillen tussen. Hierbij gaat het niet alleen om de maximale hoeveelheid overwaarde die vrijgemaakt kan worden, maar ook over dingen als welke leeftijd je minimaal moet hebben om overwaarde vrij te maken.

Het komt dan ook dagelijks voor dat wij mensen blij maken, die net van hun eigen hypotheekverstrekker hebben gehoord dat ze niet voor overwaarde vrijmaken in aanmerking komen. Hierbij gaat het dan bijvoorbeeld om leeftijd of vanwege een private leasecontract. Dit is slechts een kleine greep uit de dingen wat het verschil kan maken tussen wel overwaarde vrijmaken of geen overwaarde vrijmaken.

Wat alle aanbieders overigens wel gemeen hebben, is dat het niet mogelijk is om 100% van de woningwaarde als overwaarde op te nemen. Maar verder zitten er zeer grote verschillen tussen de mogelijkheden op het gebied van overwaarde vrijmaken bij alle in Nederland bekende aanbieders. Wanneer u overweegt om overwaarde vrij te maken is het daarom belangrijk dat u verder kijkt dan uw eigen hypotheekverstrekker. Want waarschijnlijk is er veel meer mogelijk dan u nu denkt.

Het is in Nederland al mogelijk om overwaarde vrij te maken vanaf 57 jaar. Bent u benieuwd wat overwaarde vrijmaken voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine ‘Overwaarde opnemen: Tips & Advies’ aan en lees hoe u er voor zorgt dat het vrijmaken van de overwaarde uw leven beter kan maken.

Meer Slim Pensioneren

overwaarde hypotheek aflossingsvrij
Slim Pensioneren

Overwaarde hypotheek aflossingsvrij

De overwaardehypotheek is een zeer populaire hypotheek bij 55-plussers. Maar ken je ook de aflossingsvrije overwaarde hypotheek? Die kans is een stuk kleiner. Steeds meer mensen ontdekken deze hypotheekvorm, maar toch blijkt de aflossingsvrije variant nog vrij nieuw.

Lees verder »
radar uitzending overwaarde hypotheek
Slim Pensioneren

Televisieprogramma Radar besteedt aandacht aan de overwaardehypotheek

De komende jaren zal naar onze verwachting de behoefte aan de overwaardehypotheek flink toenemen. Tijdens het televisieprogramma Radar werd er aandacht aan deze groeiende trend van overwaarde vrijmaken besteedt. In de aflevering werd de overwaardehypotheek behandeld. De uitzending heeft veel losgemaakt. In de reacties zien wij bevestigd dat er nog veel onbekend is bij de Nederlandse consument over de overwaardehypotheek. En vooral op welke manieren overwaarde vrijgemaakt kan worden. Tijd voor verheldering!

Lees verder »

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Chat met Hipotek
1
Goede dag 👋
Klik op "Chat met Hipotek" en u kunt direct met ons chatten.