Slim Pensioneren

Recent in SLIM PENSIONEREN

Overwaarde vrijmaken: De nummer 1 reactie van 2020

Het afgelopen jaar hebben we met regelmaat onze kennis gedeeld: informatie, nieuwsberichten en veranderingen in de markt, maar ook veranderingen in de financiële situaties van onze klanten. De grote groep 55-plussers die we wekelijks spreken geeft aan dat de vraag naar het vrijmaken van overwaarde groot is. Groter dan wat reacties op onze berichten soms doen vermoeden. De nummer 1 reactie van 2020 was namelijk “Overwaarde vrijmaken? Wees eens tevreden met wat je hebt!”

Lees meer
overwaarde vrijmaken afm

Overwaarde vrijmaken? AFM: “Consument, laat je goed informeren!”

Het is een opkomende trend in Nederland, maar in landen om ons heen al jarenlang dé manier om het pensioeninkomen te vergroten: overwaarde vrijmaken. Maar ieder voordeel kent ook nadelen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) benadrukt daarom: consument, laat je goed informeren! Weet u waar u op moet letten wanneer u overwaarde vrijmaken overweegt?

Lees meer
overwaarde opnemen voor 55 plussers hipotek

Overwaarde: Nieuws! “Bijna helft 55-plussers verwacht overwaarde van ruim een ton”

Ruim een ton aan overwaarde. Dit meldt de Telegraaf. Een artikel over overwaarde waarin niet alleen wordt benadrukt dat steeds meer ‘senioren’ een flinke overwaarde hebben, maar waar nog meer de nadruk ligt op de nadrukkelijke wens van deze groep om in hun eigen huis oud te worden. Twee belangrijke nieuwsmeldingen dus: (1) de meeste 55-plussers hebben flinke overwaarde op hun huis en (2) 70% van hen wil niet verhuizen. Hoe zit dit precies?

Lees meer
overwaarde opnemen Hipotek en covid19

Overwaarde opnemen : Hipotek en Covid-19

Overwaarde opnemen is sinds de uitbraak van COVID-19 (het corona-virus) ook bij ons iets veranderd. Ons aanbod is hetzelfde, maar onze werkwijze passen we continu aan aan de richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Dat betekent dat wij onze klanten niet alleen telefonisch, maar ook steeds vaker via een video-gesprek te woord staan.

Lees meer
Chat met Hipotek
1
Goede dag 👋
Klik op "Chat met Hipotek" en u kunt direct met ons chatten.