Slim Pensioneren

Recent in SLIM PENSIONEREN

Overwaarde opnemen: het grootste bezwaar

Overwaarde vrijmaken? Het klinkt interessant. Zeker wanneer je de berichten van diverse media leest word je bevestigd bij het nut (en misschien ook wel de noodzaak) om overwaarde vrij te maken. Sterker nog: als je de berichtgevingen goed volgt, lijk je wel stom als je het niet doet. Maar toch is er vaak één groot bezwaar die mensen in eerste instantie ervan weerhoudt om hun vermogen uit stenen te halen: overwaarde vrijmaken kost ook geld. Toch is het aantal mensen dat afhaakt op 1 hand te tellen. Hoe komt dat? Waarom besluiten mensen dan tóch om overwaarde vrij te maken?

Lees meer

Een interessante vraag: “Wat te doen met je overwaardepoen?”

Een pakkende titel vanmorgen in De Telegraaf. Wat eigenlijk te doen met die overwaardepoen? Die vraag stellen steeds meer mensen zich. Met name de groep 55-plussers die zichzelf de vraag stelt of overwaarde vrijmaken interessant voor hen zou kunnen zijn, neemt razendsnel toe. Een zorgelijke of juist geruststellende ontwikkeling?

Lees meer

55% Minder maandlasten dankzij de overwaarde van haar huis. Het verhaal van Sarah.

Haar maandelijkse lasten zijn meer dan gehalveerd, ze krijgt een fantastisch nieuwe keuken en 5 jaar lang kan ze haar dochter 5000 euro schenken. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het Sarah gelukt. En ze is lang niet de enige. Afgenomen lasten, toegenomen lusten. Lees het verhaal van Sarah en ontdek hoe haar droom, dankzij een eenvoudige berekening, onlangs werkelijk werd.

Lees meer
Chat met Hipotek
1
Goede dag 👋
Klik op "Chat met Hipotek" en u kunt direct met ons chatten.