Slim Pensioneren

Recent in SLIM PENSIONEREN
overwaarde vrijmaken niet eigen bank

Overwaarde vrijmaken: niet altijd via je eigen bank

Bij Hipotek Overwaarde Adviseurs maken wij dagelijks mensen blij, die net van hun eigen hypotheekverstrekker hebben gehoord dat ze niet voor overwaarde vrijmaken in aanmerking komen. Hierbij gaat het dan bijvoorbeeld om leeftijd of vanwege een private leasecontract. Dit is slechts een kleine greep uit de dingen wat het verschil kan maken tussen wel overwaarde vrijmaken of geen overwaarde vrijmaken.

Lees meer

1 dag per week minder werken? Gebruik je overwaarde

Agnes (65) sloot op de valreep in 2020 een overwaarde hypotheek af. De reden: ze wilde een dag minder werken. Haar baas stemde in en Hipotek heeft haar geholpen om de financiële zaken te regelen. We hebben haar bestaande hypotheek omgezet naar een overwaarde hypotheek, waardoor Agnes zich over haar financiële zaken nooit meer zorgen hoeft te maken.

Lees meer

Stormloop op vliegreizen verwacht

“Overal ter wereld geprikt en getest: vanaf de zomer stormloop op vliegreizen verwacht”, berichtte onlangs de Telegraaf. Ondanks dat we nu nog in vrijwel volledige lockdown zitten lijkt er licht aan het einde van de tunnel. Vanaf de zomer stappen we massaal in het vliegtuig naar de zon. Maar waar gaan we die mooie reizen van betalen?

Lees meer
Chat met Hipotek
1
Goede dag 👋
Klik op "Chat met Hipotek" en u kunt direct met ons chatten.