Reviews over Hipotek Overwaarde Advies

Gemiddeld 9,2

De meest recente reviews over Hipotek Overwaarde Advies

4.5/5

Goed en snel advies

Advisering is op professioneel niveau. Snel en goed. Prima communicatie en vriendelijk.

Peter, Hellevoetsluis

19-01-2022

5/5

Goed

Goed contact en het was allemaal na oud en nieuw snel geregeld. Dank je wel

Thea, Hilversum

18-01-2022

4/5

Goed gesprek goed resultaat

Ik had zelf gesproken met ing en alleen bezwaren gehoord om gedeelte verhuurd woning. Na gesprekken met Martijn mijn adviseur snel een hypotheek geregeld. Soms is het hebben van iemand met vakkennis een pre

Ton, 's-Gravenzande

07-01-2022

4/5

Uw financieel (hypotheek)advies is hier in deskundige handen!

Ik heb een prima ervaring met deze club! Met een gedegen financieel advies op maat ben ik perfect geholpen en ga ik wellicht een zorgeloze toekomst tegemoet. Alle onderdelen met betrekking tot dit advies zijn aan bod gekomen en goed onderzocht, mooi om de verschillende financiële zaken weer goed in perspectief te hebben voor de komende jaren!

Wim, Schiedam

28-12-2021

5/5

Alles Perfect geregeld

Wij zijn uitstekend geholpen door Martijn Craje. Het hele verhaal werd duidelijk en begrijpbaar verteld. Het was een prettig gesprek, hij weet waar hij het over heeft. Snelle reactie opvragen en een goede duidelijk communicatie. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Martijn zeker aan.

 

nogmaals Bedankt.

Tom

Tom, Haaften

19-12-2021

5/5

super

Wij zijn uitstekend geholpen door Martijn Crajé.

Martijn gaf een hele duidelijke uitleg op een begrijpbare manier.

Onze dank hiervoor.

Anke, Delft

17-12-2021

5/5

Proffesioneel geholpen

Mijn ervaring met Martijn is prettig en constructief geweest. Martijn weet waar hij over praat en komt zijn afspraken goed na wat belangrijk is Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan ons contact en uiteindelijk heeft het zijn doel bereikt Martijn met zijn organisatie is zeker een aanrader

Wim, Almere

17-12-2021

4.1/5

Prima geholpen

Ik kan niet anders zeggen dat we prima geholpen zijn met al onze vragen over een andere hypotheek . Mooie offerte en snel . Ben ook blij dat we het in goede harmonie hebben kunnen afsluiten. Misschien een andere keer maar voor nu gaan we verder met de aanbieding van onze eigen bank.

Inge, Spijkenisse

16-12-2021

4.5/5

In alle opzichten goed

Martijn weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geholpen met mijn nieuwe hypotheek. Dank je wel voor alle hulp.

Helma, Boxtel

10-12-2021

5/5

Geen druk, goed advies

Meneer Crajé steekt veel energie in de beste oplossing voor zijn klanten. Hij geeft de klant de tijd en legt geen druk op het nemen van een beslissing. Goede communicatie en snelle reactie in het geval van vragen en behoefte aan meer informatie.

Christine, Den Helder

07-12-2021

5/5

deskundig advies en begeleiding

Martijn Crajé is een prettige persoonlijkheid, weet waar hij het over heeft. Luistert, legt goed uit en geeft deskundig advies. We zijn blij met het uiteindelijke resultaat: een hypotheekvorm welke bij onze leeftijd en financiële behoeften past. Hipotek Overwaarde Advies is voor senioren met overwaarde in hun woning een goede keuze!

Els, Duiven

06-12-2021

5/5

Zeer deskundige en klantgerichte heldere informatie en begeleiding

Duidelijke voorlichting en begeleiding in het hele proces .

Henk Gieszen, Rotterdam

01-12-2021

4.5/5

Goede begeleiding vo o aanvraag hypotheek.

MARTIJN HEEFT ONS PRIMA GEHOLPEN BIJ DE AANVRAAG VAN EEN NIEUWE HYPOTHEEK. BIJ ANDERE GELDVERSTREKKERS KREGEN WE HET NIET VOOR ELKAAR.

Ben, Rijssen

19-11-2021

5/5

Hipotek doet wat ze belooft!

Eerder had ik al het magazine “overwaarde vrijmaken voor 55-plussers” aangevraagd bij Hipotek. Na een tijdje contact opgenomen en vlot een afspraak kunnen maken. Heerlijk om de adviseur persoonlijk te kunnen zien en in gesprek te bekijken of je een klik en vertrouwen hebt! Dat hadden we zeker met Dhr. Martijn Crajé. Hij loodste ons van A tot Z door alles heen met correctheid en snelheid. Zijn adviezen waren helder, transparant en volledig beschreven in een adviesrapport. Verder hadden we regelmatig emailcontact over de voortgang. Binnen 4 weken hadden we definitief uitsluitsel over het overwaarde bedrag waarover we wilden beschikken! Martijn, bedankt voor je inzet!

Jaap, Wormerveer

19-11-2021

5/5

Goed contact en snel geregeld

Goed geholpen met het vrijmaken van de overwaarde uit onze recreatiewoning. Het magazine was duidelijk en ook de uitleg van Martijn was fijn. Hij nam er alle tijd voor, geen haast. Zeker aan te bevelen

Kees, Mijdrecht

17-11-2021

4.5/5

Betrouwbare en snelle opvolging

Goed advies gekregen diverse scenario’s aangeboden. Proces verloopt soepel en dmv stappenplan steeds duidelijkheid over de voortgang. Kortom zeer tevreden en tevreden over het resultaat. Een aanrader.

Arno, Schiedam

12-11-2021

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.