Overwaarde opnemen:
Levensloopbestendige woning

Overwaarde opnemen voor een verbouwing kan u helpen uw woning levensloopbestendig te maken. Zo is en blijft uw huis uw thuis. 

Overwaarde opnemen voor verbouwing

Met de overwaarde van uw woning kunt u zelf een verbouwing financieren. Hiervoor moet de overwaarde wel eerst vrijgemaakt worden. 

Uit onderzoek is gebleken dat het merendeel van de mensen het liefst de oude dag doorbrengt in de eigen woning. Maar hetzelfde onderzoek laat zien dat de kans dat men in het eigen huis kan blijven wonen niet altijd vanzelfsprekend is.

De levensverwachting neemt toe, terwijl de pensioenen gelijk blijven. Een financieel pensioentekort is daarmee de belangrijkste reden dat mensen verhuizen. Een andere reden waarom steeds meer 55-plussers zich genoodzaakt voelen om te verhuizen is dat de huizen niet aan de wensen of eisen voldoen om er de oude dag in door te kunnen brengen. Hoe zou u uw woning levensloopbestendig maken? De financiering van een aanpassing aan de woning kan heel eenvoudig zijn door de overwaarde op te nemen en het vrijgekomen geld te besteden aan een verbouwing. 

Overwaarde opnemen om een badkamer op de begane grond te realiseren.

Het merendeel van de mensen wil het liefst de oude dag doorbrengen in de eigen woning. Maar om die wens te laten vervullen, zijn aanpassingen soms onvermijdelijk.

Een gloednieuwe keuken dankzij de overwaarde van uw huis. Het kan met de overwaarde hypotheek.

Is overwaarde vrijmaken iets voor u?

De overwaarde hypotheek biedt 55-plussers met een eigen woning de mogelijkheid om vermogen vrij te maken. Dit vrijgemaakte vermogen is vrij te besteden. Waar de een ervoor kiest om het vrijgekomen geld te gebruiken om een hypotheek af te lossen, gebruikt de ander het om aanpassingen aan de woning te verrichten. Wat uw wens ook is, overwaarde opnemen maakt het mogelijk. 

Hipotek zijn gespecialiseerd in overwaarde. Plan vrijblijvend een afspraak en oriënteer samen met een van onze adviseurs of overwaarde opnemen bij u past. Wij verzekeren u dat u na een persoonlijk gesprek in staat bent om de vele opties te kunnen overwegen. Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar, maar staan u ook persoonlijk graag te woord. Wij benadrukken ons onpartijdige advies en stellen kwaliteit voorop.

 

Ontdek hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken.

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Ontvang ons gratis magazine en ontdek wat bij u past.

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen met Hipotek

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur.

Telefoon | 085 3035730
E-mail | [email protected]

hipotek magazine overwaarde opnemen tips advies

Wilt u graag het magazine “Overwaarde vrijmaken: Tips & Advies” ontvangen? U kunt het hieronder downloaden. 

Hipotek, wij zijn er voor u.