Overwaarde opnemen:
Realiseer een eigen vakantiehuis

Dankzij de gestegen huizenprijzen hebben steeds meer mensen overwaarde op hun huis. Het vrijmaken van deze overwaarde kan dromen werkelijkheid laten worden. Geregeld helpen wij klanten met overwaarde opnemen om een vakantiehuis of tweede huis mee te kunnen financieren.

Het pensioen: de tijd van je leven

Ruim 90% van de Nederlanders is gelukkig, zo blijkt uit onderzoek van het CBS (bron: RTL nieuws, februari 2020). Liefde en gezondheid, maar ook het hebben van een tweede huis maakt gelukkig. Zo blijkt uit een enquete van Second Home International (2011) in samenwerking met een onderzoek van het NRIT (Nederlands Research Institute voor Recreatie en Toerisme) dat het hebben van een tweede woning niet alleen leidt tot een gelukkiger gevoel (74%), maar geeft 73% van de ondervraagden aan dat het hebben van een tweede huis of een vakantiehuis een verrijking is van het leven omdat het beste van twee werelden gecombineerd kan worden. 

 

Alleen niet voor iedereen is het financieren van een vakantiehuis mogelijk. Daarom maken steeds meer mensen gebruik van de mogelijkheid om de overwaarde van hun huis op te nemen. Overwaarde opnemen voor het realiseren van een vakantiehuis: Jazeker, het kan!  

Een tweede huis op eigen kracht?

Maak overwaarde vrij en realiseer een tweede woning.

Neem de overwaarde van uw huis op!

Download het gratis magazine en ontdek de mogelijkheden.
Download magazine

Is overwaarde vrijmaken iets voor u?

De overwaarde hypotheek biedt 55-plussers met een eigen woning de mogelijkheid om vermogen vrij te maken. Dit vrijgemaakte vermogen is vrij te besteden. Waar de een het vrijgekomen geld besteedt aan het aflossen van de hypotheek, investeert de ander het in het realiseren van een tweede woning. Wat uw wens ook is, overwaarde opnemen maakt het mogelijk.

Hipotek is gespecialiseerd in overwaarde. Wij zijn er voor onze klanten. Ons doel is u te helpen oriënteren, uw wensen uiteen te zetten en u te informeren over de mogelijkheden die er zijn. Overwaarde opnemen heeft meer mogelijkheden dan u misschien weet. Wij verzekeren u dat u na een persoonlijk gesprek in staat bent om de vele opties te kunnen overwegen en zelf te kunnen bepalen wat het beste bij uw situatie past.

 

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen met Hipotek

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur.

Telefoon | 085 3035730
E-mail | [email protected]

hipotek magazine overwaarde opnemen tips advies

Wilt u graag het magazine “Overwaarde vrijmaken: Tips & Advies” ontvangen? U kunt het hieronder downloaden. 

Hipotek, wij zijn er voor u.