Overwaarde opnemen
Fabel: Ik kan nooit meer verhuizen

Beperkt overwaarde opnemen u in uw vrijheid? Het antwoord luidt: nee. Overwaarde opnemen biedt juist mogelijkheden. Overweegt u om in de toekomst nog te verhuizen? Laat u goed informeren en ontdek dat wat er mogelijk is. 

 

Wat de toekomst brengt is en blijft een verrassing. Het kan zijn dat u in de toekomst noodgedwongen naar een meer toegankelijk huis zult moet verhuizen of misschien wilt u simpelweg in een andere omgeving wonen. Samen met u bekijken we welke aanbieder het beste past bij uw wensen en behoeften.

We bespreken niet alleen wensen en behoeften, we richten ons ook op een onzekere toekomst. Een toekomst waarbij er opties zijn zijn om uw huis te verkopen en waarbij u de opgenomen overwaarde mee kunt nemen. 

Is het nieuwe huis minder waard dan het oude? Geen probleem. Ook dan kunt u verhuizen. 

Overwaarde meenemen?

Een belangrijke misvatting over overwaarde opnemen is dat u nooit meer kunt verhuizen. Bij de meeste aanbieders is dit namelijk wel degelijk het mogelijk.

Over het algemeen kiezen onze klanten ervoor om de overwaarde van hun huis op te nemen zodat zij in hun huis kunnen blijven wonen. Kleiner wonen is voor de meesten geen optie.

Neem vrijblijvend contact met op ons en bespreek uw persoonlijke situatie met een van onze adviseurs. 

Ontdek hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken.

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Ontvang ons gratis magazine en ontdek wat bij u past.

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk

Laat hier uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.

Wilt u direct antwoord op uw vraag? Stuur ons een bericht.

Hipotek, wij zijn er voor u.