Overwaarde opnemen Fabel: Ik kan geen erfenis achterlaten

Wie denk dat de erfenis in het geding komt, heeft het mis. Ook bij het afsluiten van een overwaarde hypotheek is het gewoon mogelijk om een erfenis na te laten. 

Betrek uw naasten en maak de juiste keuzes.

Laat u goed adviseren

Bespreek uw wensen voor het nalaten van een erfenis met uw persoonlijk Hipotek adviseur. Samen met u kunnen zij bekijken of overwaarde opnemen mogelijk is en welke aanbieder past bij uw wensen.

Kan ik nog wel een erfenis nalaten?

“Kan ik nog wel een erfenis nalaten” is een van de meest gestelde vragen. Een erfenis nalaten is voor velen een belangrijke overweging in het wel of niet overwegen om overwaarde vrij te maken. Het antwoord op de vraag is: ‘ja, overwaarde opnemen én een erfenis nalaten, dat is absoluut mogelijk.’ 


Wat is een erfenis bij leven?

Als u uw kinderen graag blij wilt maken met uw financiële middelen, dan kunt u overwegen om een erfenis bij leven te geven door overwaarde op te nemen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw geliefden nu al iets na te laten in plaats van later, zodat u ook hun blijdschap kan ervaren. Veel van de klanten van Hipotek kiezen hiervoor om giften mogelijk te maken, studies te betalen of klein kinderen in staat te stellen een eerste huis te kopen.

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Ontdek hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken.

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Ontvang ons gratis magazine en ontdek wat bij u past.

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk

Laat hier uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.

Wilt u direct antwoord op uw vraag? Stuur ons een bericht.

Hipotek, wij zijn er voor u.