Overwaarde opnemen Fabel: ik word opgelicht

Bent u geïnteresseerd in overwaarde opnemen, maar bent u bezorgd of u uw geld wel krijgt? Neem het zekere voor het onzekere en werk altijd samen met een professioneel adviesbureau. Hipotek is een betrouwbare partner waarbij u wordt beschermd door wet- en regelgeving. Overwaarde opnemen met Hipotek? Jazeker: veilig en betrouwbaar. 

Wat past bij u?

Een ‘persoonlijke en betrouwbare partner’, zo beschrijven klanten Hipotek. Een waardering waar wij trots op zijn. Bij ons staat uw belang voorop. Uw wensen en uw behoeften vormen het uitgangspunt in ons advies. Dat betekent dat we u van informatie voorzien over de mogelijkheden die er zijn. Ook bespreken we of overwaarde opnemen bij u past. Omdat we vanuit uw belang handelen, betekent het ook dat wij samen met u alternatieven bespreken, zoals kleiner gaan wonen of een andere vorm dan krediet dan overwaarde opnemen. Ons advies is persoonlijk en volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Uw Hipotek adviseur zal samen met u nagaan welke aanbieder het beste bij u past. Ook zal er een kostenplaatje voor u gemaakt worden. Op die manier krijgt u inzicht in de totale kosten. U bent vervolgens degene die bepaalt wat voor u het beste is. Er is absoluut geen verplichting om over te gaan tot het afsluiten van een hypotheek. Ons advies aan u is vrijblijvend.

Martijn Crajé

Oprichter en eigenaar Hipotek

Het belang van goed advies.

Bij Hipotek begrijpen we dat wat een goed advies voor de een kan zijn dit niet automatisch betekent dat dit goed is voor de ander. Overwaarde opnemen is een goed middel, maar is niet voor iedereen de beste oplossing. Het inwinnen van advies is dan ook belangrijk, voordat men kan bepalen of het opnemen van overwaarde de beste beslissing is.

Het inwinnen van professioneel advies bij overwaarde opnemen is verplicht gesteld. Dat betekent dat het niet mogelijk is om overwaarde op te nemen zonder daarover een geadviseerd te zijn. Bij Hipotek bieden we u professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies. 

Onze overwaarde adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over overwaarde opnemen. We geven u alle informatie over overwaarde opnemen die u nodig heeft om te kunnen bepalen of overwaarde opnemen voor u de beste beslissing is.

Ontdek hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken.

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Ontvang ons gratis magazine en ontdek wat bij u past.

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Lees meer fabels over overwaarde opnemen

Is overwaarde opnemen wel echt iets voor mij?

Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk

Laat hier uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.

Wilt u direct antwoord op uw vraag? Stuur ons een bericht.

Hipotek, wij zijn er voor u.