Hipotek
Overwaarde, hypotheken & advies.

Waarom Hipotek?

De belangrijkste reden dat onze klanten contact met ons opnemen: onafhankelijk financieel advies. Dat houdt in dat wij een neutrale schakel zijn. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van overwaarde opnemen en kennen het aanbod van de verschillende aanbieders. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten ‘maatwerk’ te bieden. Samen met u bekijken we uw persoonlijke financiële situatie en bespreken we uw wensen en behoeften. Onze dienstverlening wordt veelal beschreven als professioneel en persoonlijk. Een waardering die bevestigt waar wij voor willen staan. 

Wij beantwoorden vragen als:

– Wat is de overwaarde van mijn huis. 

– Hoe kan ik de overwaarde vrijmaken. 

– Welke aanbieder past het beste bij mijn wensen. 

 

En gaan voor u aan de slag:

– We leveren een overzichtelijk rapport van de mogelijkheden.

– We adviseren u wat op basis hiervan het beste bij u past. 

– We begeleiden u van begin tot eind. 

 

Hipotek benadrukt het belang van het kunnen maken van weloverwogen beslissingen. Omdat het maken van een financiële beslissing een grote impact heeft, werken onze klanten altijd met een persoonlijk adviseur. We nemen de tijd om ons met elkaar te oriënteren, we zullen u informeren en adviseren. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.

We streven er naar om de drempel om contact met ons op te nemen zo laag mogelijk te houden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te plannen. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en bedoeld om te bekijken welke vragen u heeft en u te informeren over de mogelijkheden die er zijn.

Een aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Mocht dit gesprek aanleiding zijn om uw persoonlijke situatie verder met u in kaart te brengen, dan zullen er aanvullende gegevens worden nodig zijn op u een op maat gemaakt advies te kunnen bieden. In het adviesrapport leest u welke hypotheek het beste bij uw situatie past, hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken en bevat het advies dat wij u geven.

Na overeenstemming omtrent dit persoonlijke aanbod, vraagt uw adviseur een passend aanbod aan bij de door u gekozen hypotheekaanbieder. Indien u voldoet aan de eisen die worden gesteld wordt er een offerte gemaakt. Zodra deze is ondertekend, is er een definitieve overeenstemming. In sommige gevallen dient u een notaris in te schakelen. Wanneer en of dit het geval is vertelt uw persoonlijk Hipotek adviseur aan u. Hipotek is uw aanspreekpunt, voor al uw vragen en opmerkingen. Al het noodzakelijke papierwerk wordt u uit handen genomen. 

 

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Hipotek, wij zijn er voor u.