Over Hipotek


Hipotek begeleidt u van begin tot eind

Bij Hipotek starten we altijd met een inventarisatie van uw wensen. Dit doen we tijdens een eerste kennismaking. We komen samen tot een plan waarbij uw wensen centraal staan. Samen ontdekken we welke manier van overwaarde vrijmaken bij uw situatie past. In de volgende stap gaan wij voor u aan de slag en bekijken welke aanbieders aansluiten bij uw wensen. We streven er naar dat één persoonlijk adviseur uw aanspreekpunt is van begin tot eind. Ook na het afsluiten van een product bij een van onze aanbieders houden we met u contact. Bent u benieuwd hoe wij u begeleiden bij overwaarde vrijmaken? Plan vrijblijvend een gesprek in met een van onze adviseurs.  
Hipotek is er voor al uw financiële vragen.

Toegenomen levensverwachting, maar de pensioeninkomens stijgen niet mee.

Hipotek is opgericht om iedereen die 55 jaar of ouder is te voorzien van informatie en advies op het gebied van overwaarde opnemen en hypotheken. Op basis van bijvoorbeeld de toenemende vergrijzing, de toegenomen levensverwachting en het niet meegroeien van de pensioenen met de kosten van levensonderhoud, is er veel vraag naar onze dienstverlening.

Hipotek is de eerste Nederlandse aanbieder die zich richt op financieel advies voor 55-plussers. Iedere dag vertellen wij nieuwe klanten over hun financiële mogelijkheden. We nemen u niet alleen mee in de veel voorkomende oplossingen om extra inkomen te realiseren, ook laten we u kennismaken met oplossingen waarvan u misschien niet wist dat ze bestonden. Samen met onze klanten brengen wij de behoeftes in kaart en op basis daarvan kijken we met elkaar wat het beste bij u past.

Hipotek staat bekend als een persoonlijke en betrouwbare partner.

Persoonlijk

Hipotek adviseurs staan bekend om hun persoonlijke en onafhankelijke dienstverlening. Wij zullen u informeren over de mogelijkheden om uw financiële inkomen te vergroten. Ook geven wij u een persoonlijk advies. 

Ondersteunend

Onze adviseurs bieden u de mogelijkheid om vragen te stellen en staan altijd voor u klaar. Ook wanneer u twijfelt nodigen wij u uit om er met elkaar over te spreken. Uw adviseur helpt u graag, zodat u alle informatie heeft om een goede beslissing te kunnen nemen.

Transparant

In onze werkwijze staat transparantie voorop. Bij Hipotek vinden wij het belangrijk dat u van alle informatie wordt voorzien. Samen zorgen we ervoor dat alle opties open blijven en u degene bent die een keuze maakt. 

Spreek met een adviseur

Plan vrijblijvend een afspraak.

Hipotek, wij zijn er voor u.