Overwaarde opnemen met een hypotheek

Het bestaan van de hypotheek is voor u vast niet nieuw. Maar wat veel 55-plussers niet weten is dat er juist voor hen een mogelijkheid is om op eigen kracht aan extra inkomen te komen: de overwaarde hypotheek. Maar past deze hypotheek ook bij u?

Een hypotheek voor een fijne toekomst

Of u nu met pensioen bent of wanneer u binnenkort met pensioen gaat, de kans is dat u de tijd die dan aanbreekt graag goed wil besteden. Wat goed is voor de een is niet perse goed voor een ander. Dat geldt ook voor de hypotheek. Hipotek biedt 55-plussers een hypotheek die bij u past. Hipotek biedt u een hypotheek die aansluit bij uw levensfase, zodat u de financiële middelen heeft om te kunnen doen wat u wilt tijdens uw pensioen.

Steeds populairder in Nederland is de mogelijkheid om overwaarde op te nemen. Dankzij de overwaarde hypotheek leven steeds meer mensen in een financiële vrijheid: geen stress en geen financiële zorgen. Maar om u goed te kunnen adviseren vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden die er zijn. In ons magazine hebben we daarom de verschillende mogelijkheden voor u uiteen gezet. Maak ook kennis met de nieuwste hypotheek die overwaarde opnemen mogelijk maakt. 

hipotek magazine overwaarde opnemen tips advies

Hoe kies ik de juiste hypotheek?

In ons magazine nemen we u stap voor stap mee hoe u de hypotheek kiest die bij u past. Hieronder hebben we alvast de drie meest voorkomende hypotheken voor u uiteengezet: de overwaarde hypotheek, de krediet hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Welke hypotheek voor u de juiste is, valt of staat met uw wensen.

Overwaarde hypotheek

De overwaarde hypotheek biedt u de mogelijkheid om op eigen kracht uw inkomen te vergroten. 

Krediet
hypotheek

Een krediethypotheek biedt de mogelijkheid om periodiek een los bedrag op te nemen wanneer u dat wil.

Aflossingsvrije hypotheek

Wanneer u eenmalig een groter bedrag wilt opnemen dan is de aflossingsvrije hypotheek iets voor u. 

Zo maakt u de juiste keuze:

Er zijn meerdere redenen waarom mensen op een later moment in hun leven geld willen lenen en er zijn verschillende manieren om dit te doen.

 

Het pensioen is aan het veranderen. Enerzijds leven mensen langer. Maar ondanks de toenemende levensverwachting neemt het pensioeninkomen niet toe. En dat terwijl de kosten voor het levensonderhoud gewoon doorlopen. Om die kosten te kunnen dekken is extra inkomen nodig. Waar sommige mensen kiezen om langer door te werken, kiezen anderen ervoor om de overwaarde van hun huis vrij te maken. Dankzij een overwaarde hypotheek hebben zij een extra bron van inkomen. 

 

shutterstock_1551542561

Iedereen is anders en dat betekent dat ook de behoeftes van mensen verschillen. Om tegemoet te komen aan uw wensen en behoeften zijn er verschillende aanbieders met verschillende mogelijkheden. Hoe kiest u alleen de juiste hypotheek? 

Het maken van de juiste keuze is eenvoudig proces. Samen met een persoonlijk adviseur neemt u stap voor de stap de mogelijkheden door. Door samen in gesprek te gaan over uw persoonlijke situatie en toekomst vinden we een oplossing die bij u past. 

 

Ook al is de overwaarde hypotheek steeds populairder bij veel 55-plussers, de keuze is aan u of het vrijmaken van overwaarde bij u past. Wat veel mensen niet weten is dat het vrijmaken van overwaarde op verschillende manieren kan worden gedaan. Hipotek helpt u wegwijs te maken in de mogelijkheden die er zijn. Op deze manier vindt u een hypotheek die bij u past of kiest u voor een mogelijkheid om aan extra inkomen te komen door op een andere manier de overwaarde uit uw huis vrij te maken. De juiste financiële beslissing maakt alleen u.  


Overwaarde opnemen kan op verschillende manieren worden gedaan. 

Meer weten?

Onze adviseurs informeren u over de markt en kunnen u helpen om de verschillende opties die er zijn goed te overwegen en af te wegen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Ontdek hoeveel overwaarde u kunt vrijmaken.

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

Ontvang ons gratis magazine en ontdek wat bij u past.

Hipotek, wij zijn er voor u.